Address
Kraaivenstraat 21-06,
5048 AB Tilburg

Work Hours
Maandag tot vrijdag
van 09:00 tot 17:00

Wij zijn
TotaalTrans Tilburg

TotaalTrans Tilburg verzorgt vervoersdiensten voor al uw transportbehoeften, ongeacht de omvang. Wij zijn toegewijd aan het leveren van betrouwbare en efficiënte transportoplossingen. Ons ervaren team van professionals staat paraat om aan uw transportwensen te voldoen, zowel op nationaal als internationaal niveau. Bovendien zijn al onze chauffeurs in het bezit van een NIWO-vergunning, wat garant staat voor kwaliteit en professionaliteit.

7

Chauffeurs

100%

Inzet

3+

Jaar bestaan

6

Wagens

Ontdek TotaalTrans Tilburg: Erkend leerbedrijf voor transport

Wij vinden het belangrijk om de toekomstige generatie te ondersteunen en hen de kans te geven praktijkervaring op te doen in de transportsector. Daarom bieden wij een mogelijkheid aan stagiaires om bij ons te werken en zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied. Zo dragen we ons steentje bij aan de toekomst van onze sector en helpen we jonge mensen bij de start van hun carrière.

Missie

Bij TotaalTrans Tilburg is het onze missie om onze klanten te voorzien van betrouwbaar en efficiënt transport, volledig afgestemd op jullie behoeften; wij zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende waarde en service door middel van onze diepgaande expertise en voortdurende inzet voor logistieke uitmuntendheid.

Visie

Onze visie bij TotaalTrans Tilburg is om (inter)nationaal dé toonaangevende transportpartner te worden. Onze ambitie is gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid, en klanttevredenheid. We streven naar groei, continue innovatie, en duurzaamheid, met als doel onze klanten op alle mogelijke manieren van dienst te zijn.

Onze wagens

Krachtig, efficiënt en milieuvriendelijk: Ontdek TotaalTrans Tilburgs’ vrachtwagens.

Bij TotaalTrans Tilburg hebben wij de beschikking tot efficiënte en goed onderhoudend vrachtwagens, waaronder vier DAF CF voertuigen, een DAF XF en een MAN Bakwagen met een 5 meter bak. 

Bij TotaalTrans Tilburg zijn al onze voertuigen up-to-date, goed onderhouden en voldoen ze aan de Euro 6-norm. Wat is Euro 6? Euro 6 is de Europese milieunorm die in september 2015 in werking is getreden. Deze verordening is bedoeld om de uitstoot van bepaalde vervuilende uitlaatgassen door wegvoertuigen te verminderen. 

NIWO: Vergunningen en Vervoer

Als bedrijf beschikken we ook over het NIWO-certificaat, wat betekent dat we voldoen aan alle wettelijke vereisten voor het uitvoeren van transport- en logistieke activiteiten. Voor Totaal Trans betekent het NIWO-certificaat dat zij erkend worden als een betrouwbaar transportbedrijf.

De certificering stelt Totaaltrans ook in staat om transportactiviteiten uit te voeren in de hele Europese Unie, waardoor zij een voorkeurspartner zijn voor bedrijven die transportdiensten nodig hebben in verschillende delen van Europa. Of het nu gaat om het vervoeren van goederen binnen Nederland of het leveren van internationale verzendingen, bij TotaalTrans zorgen we voor een snelle, veilige en betrouwbare service. 

Neem vandaag nog contact met ons op
en ontdek hoe wij u kunnen helpen
met uw transportbehoeften!